Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
17:53 25 05 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 3. „Suntem singurul județ din țară unde organizăm două manifestații“ Transportatorii din Constanţa protestează!

ro

13 Sep, 2016 11:15 1428 Marime text


Transportatorii din Constanţa trec şi ei la proteste de stradă după o lună în care au aşteptat ca Guvernul să ia o decizie în privinţa creşterilor de preţuri ale poliţelor de asigurare de răspundere civilă. Protestul va avea loc joi, între orele 9.00 – 15.00, când şi-au propus să blocheze municipiul Constanţa. La manifestaţie vor participa peste 1.000 de autovehicule.

 
Marin Neagu, co-preşedinte COTAR, a transmis când a anunţat protestul: „Vom protesta împotriva RCA, care s-a mărit exagerat de mult şi nejustificat, ceea ce va duce la falimentarea firmelor de transport din România“.

În aceste momente are loc o conferinţă de presă cu privire la protestul anunţat.

UPDATE 3, ora 11.50

Spiritele se încing la conferinţă. Fiecare dintre participant îşi spune „of“-ul pe un ton ridicat. Ei sunte nemultumiţi total de situaţia la care s-a ajuns. Vor rezolvarea problemelor cât mai repede întrucât, spun ei, în cazul unui accident vor fi nevoiţi să îşi vândă maşina. Spun că sunt preţuri astronomice.

UPDATE 2, ora 11.28
„În același interval de timp, suntem singurul județ din țară unde organizăm două manifestații: Constanța și Mangalia", explică Neagu. El mai spune că „există și printre noi colegi care nu înteleg că afectează mărirea, plus că se vor mări toate celelalte prețuri și dacă nu se va rezolva, vom fi nevoiți să mărim și noi tariful, pe care îl menținem de zece ani"                         

UPDATE 1, ora 11.23
„Vrem să se discute valoarea RCA-ului. S-a stabilit ca joi să aibă loc în toată ţara un marş de protest în toată ţara. Vor participa peste 45.000 de autoturisme. Fac excepţiile agabariticele şi utilajele. La Constanţa am hotărât că vom face o manifestaţie cu peste 1.000 de autovehicule şi 1.000 de persoane. Începând de pe bulevardul Aurel Vlaicu, iar la ora 10.00 ne vom pune în mişcare pe bulevardul Tomis, Prefectură, capatul se va opri la Poarta 2. Vom coborî din maşini şi vom merge la prefect, ne vom spune ofurile şi vom pleca pe Ferdinand, la Gară, până la Far. Am obţinut şi avizul pentru miting. A fost exact cum l-am cerut", a declarat Marin Neagu. El mai adaugă că „nu vrem sa intrăm în dizgrația populației, ci vrem să fie populația alături de noi".


Sursă foto: ZIUA de Constanța

Ti-a placut articolul?

Comentarii