Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:43 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Protest al transportatorilor și fermierilor la Constanța. Protestatarii își strigă nemulțumirile- „Motorina cât s-a făcut domnul Ciolacu? Vă plimbați pe banii noștri!“(VIDEO)

ro

13 Jan, 2024 22:02 1500 Marime text
Protestul transportatorilor și femrierilor nu a ocolit nici Constanța. 

Aceștia au protestat și aici, azi, 13 ianuarie. 

Mărturiile protestatarilor din transporturile de la Constanța reflectă o serie de îngrijorări și frustrări legate de condițiile de muncă, costurile de trai și schimbările economice.

Menționarea costurilor ridicate ale produselor esențiale, precum alimentele și produsele pentru copii, subliniază presiunea financiară pe care o simt familiile. Cresterea costurilor, inclusiv a RCA-ului și rovinetei, poate afecta semnificativ bugetele familiilor.

Să vedem alimentele, cum mai ajung la supermarketuri, cum mai vine lumea în supermarket la muncă. O să sune toți patronii: domnule, nu mi-au venit angajații! Ce se întâmplă? De ce nu vin la muncă?

Cu o sută de lei cumpărăm multe?! Am dat cinci milioane pe un bax pamperși și șampoane la copil. Ce putem lua domnul Ciolacu, cu o sută de lei?- spun oamenii nemulțumiți. 

Protestatarii fac referire la la luxul lui Iohannis, în contrast cu dificultățile financiare ale lor. 

Motorina cât s-a făcut domnul Ciolacu? Vă plimbați pe banii noștri. Iohannis e în avioane din Luxemburg să se plimbe...și noi? Muritori de foame! 

Anul trecut RCA-ul era undeva la 90 de milioane, adică nouă mii de lei.

Acum s-a făcut la 170 de milioane. Intrările la port s-au scumpit și ele imediat cum s-a schimbat anul! Unde o să ajungem??- mai spun protestatarii. 


Citește și:

Știri ConstanțaIncident la protestul transportatorilor și fermierilor de la Constanța! (VIDEO)


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii