Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:37 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbat din Năvodari Transporta carne de cal, aflat, fără permis, la volanul unei maşini radiate

ro

11 May, 2015 11:35 1704 Marime text
 
 
Poliţiştii de frontieră de la Midia au oprit pentru control un autoturism marca Renault, cu numere de Germania, în care se aflau două persoane de sex masculin.
 
Verificările au stabilit că autoturismul în cauză este radiat din circulaţie de autorităţile din Germania din data de 26.03.2013. Conducătorul auto, cetăţeanul român C. Memet, în vârstă de 27 ani, domiciliat în judeţul Constanţa a declarat că a împrumutat autoturismul de la un prieten, fără a cunoaşte faptul că acesta fusese radiat din circulaţie.
 
În urma verificărilor a mai rezultat faptul că bărbatul depistat la volan nu are permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicul. În urma controlului, în autoturism a fost descoperită cantitatea de 400 kilograme carne de cal sub formă de carcasă, pentru care cei doi bărbaţi nu au putut prezenta documente justificative.
 
Poliţiştii de frontieră au sesizat imediat Direcţia Sanitar Veterinară Constanţa, care a trimis la faţa locului o echipă pentru a prelua cantitatea de carne conform procedurilor legale şi au aplicat o sancţiune contravenţională în cuantum de 1.500 lei conducătorului auto, care este cercetat de poliţiştii de frontieră sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autoturism neînmatriculat sau neînregistrat” şi „conducerea pe drumurile publice a unui autoturism de către o persoană ce nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicul”.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii