Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:42 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Trafic îngreunat pe bulevardul 1 Mai. Alfă cauza

ro

15 Aug, 2013 10:46 1242 Marime text

Ca urmare a lucrarilor de remediere a unei avarii survenite la o conductă de alimentare cu apă, astăzi, 15 august, în intervalul orar 9.30- 13.00,  traficul se desfășoară cu dificultate în municipiul Constanța, pe bulevardul 1 Mai, zona Stadionul Portul, pe benzile 1 și 2 de circulație, sensul către Gară.

Nu este afectată alimentarea cu apă a abonaților.

RAJA își cere scuze față de cei afectați de aceste lucrări și îi asigură că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru remedierea avariei și reluarea traficului în cel mai scurt timp.

UPDATE, ORA 12.00:

RAJA informează că traficul se desfășoara în continuare cu mare greutate pe bd. 1 Mai, în zona Stadionului Portului, din cauza lucrărilor pe care echipele SC RAJAC SA Constanța le efectuează pentru remedierea unei avarii la conducta de alimentare cu apă.

Traficul pe sensul de circulație către Gară este complet blocat, iar pe celelalt sens se circulă pe câte o bandă. La fața locului se află și agenți de la Poliția Rutieră, care dirijează traficul. Pe această cale ne cerem scuze participantilor la trafic afectați de lucrări și le dăm asigurări că echipele SC RAJA SA fac tot posibilul pentru remedierea avariei în timp cât mai scurt. Anticipăm că lucrările vor fi finalizate până la ora 15.00.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii