Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:51 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Toată Constanţa şi staţiunea Mamaia sunt în pericol să rămână fără curent electric două zile

ro

25 Jul, 2012 09:32 1443 Marime text

Distribuitorul de energie electrică din Constanţa anunţă că astăzi şi mâine, în intervalul orar 07.00 - 17.00, se retrage din exploatare LEA 110 kV Constanţa Nord - Polus City Center, în vederea executării de lucrări de mentenanţă în staţia Constanţa Nord (staţie Transelectrica).

Astfel, gradul de siguranţă în alimentarea cu energie electrică al consumatorilor aferenţi staţiilor de transformare Centru, Tăbăcărie, baba Novac şi Polus City Center, care vor rămâne alimentate radial pe partea de 110 kV şi rezervate din reţeaua de MT, va scădea.

În eventualitatea apariţiei unor avarii în reţeaua electrică de 110 kV aferentă acestor staţii, posibilităţile de alimentare a consumatorilor pe MT sunt limitate, iar în cazul unei avarii, timpul de remediere ar putea ajunge la 120 minute.

Echipele Enel Distribuţie Dobrogea, împreună cu echipe ale contractorilor vor efectua aceste lucrări în staţie, în regim de maximă mobilizare, pentru a reduce pe cât posibil efectele scăderii gradului de siguranţă în alimentarea cu energie electrică a consumatorilor.

Principalele zone din municipiul Constanţa, care ar putea fi afectate de eventuale avarii ale reţelei electrice sunt:

Zona Centru

Casa de Cultură

Zona Faleză Nord

Zona Tomis I, II şi III

Zona Delfinariu

Staţiunea Mamaia

Zona Coiciu

Zona Obor

Zona Dacia

Zona Gării

Zona Inel 2

Zona Kaufland

Zona Tăbăcărie

Printre măsurile de prevenire a unor eventuale avarii majore, Enel Distribuţie Dobrogea va monitoriza în permanenţă starea reţelei.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii