Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:21 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Târgul de Crăciun din Piața Ovidiu din Constanța se închide cu două săptămâni mai devreme. Ce au declarat organizatorii

ro

13 Dec, 2018 13:43 6295 Marime text
Astăzi joi, 13 decembrie 2018  -Christmas Market By The Sea- deschis în data de 1 decembrie 2018 în Piața Ovidiu din Constanța, își va închide porțile (mai devreme cu 15 zile decât era prevăzut), informează organizatorii.
 

”Noi -By The Sea Events- cerem scuze partenerilor, celor ce au fost implicați în acest proiect, celor ce ne-au acordat toată încrederea și tuturor constănțenilor, pentru nerealizarea lucrurilor ce s-au dorit a fi realizate și nu s-au putut realiza din motive independente de voința noasră, și pentru această închidere prematură a evenimentului nostru.
 
Dorim să menționăm că Evenimentul Christmas Market By The Sea  nu a fost un eveniment marca Primăria Constanța ci unul Privat, în care, Primăriei Constanța i-a fost cerut doar sprijinul” - au mai transmis organizatorii. 

 
Aceștia au mai precizat că acest eveniment a fost realizat din dorința organizatorilor de a aduce orașul Constanța în rândul marilor orașe ale României și a funcționat cu toate autorizațiile la zi.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Dl Chi 13 Dec, 2018 15:54 O dezamagire totala: in ziua deschiderii inca se amenaja in pur stil romanesc, prost configurat, facut de amatori ...