Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:20 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tânăr prins de jandarmi în timp ce fura dintr-un autoturism din Mamaia (video)

ro

07 Aug, 2014 10:03 2233 Marime text
Jandarmii au surprins în Mamaia, un tânăr care a sustras mai multe bunuri dintr-un autoturism.

Întreaga scenă a fost surprinsă ieri la ora 16.00 de către un echipaj de jandarmerie care se afla în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice în staţiunea Mamaia. Totul s-a petrecut lângă o parcare din apropierea Cazinoului.

Jandarmii au observat un tânăr care se apropia de autoturismele staţionate şi verifica dacă portierele sunt deschise. „Norocul” i-a surâs la a treia maşină. A găsit uşa din faţă deschisă, a intrat şi a început să caute în interior. Echipajul a încercuit autoturismul şi l-a somat pe tânăr să coboare. S-a supus, a ieşit din maşină, moment în care militarii l-au recunoscut pe un „vechi prieten”, C.D., de 14 ani, din localitate. Acesta avea în mână două telefoane pe care le-a sustras din maşină.

Tânărul a fost condus la sediul Biroului de Poliţie Mamaia unde i s-au intocmit actele de constatare pentru fapta de furt calificat.

Pentru siguranţa turiştilor şi în special pentru evitarea neplăcerilor pe timpul vacanţei petrecute pe litoralul Mării Negre, Jandarmeria Română sfătuieşte cetăţenii să nu aibă bunuri de valoare la vedere în camerele de hotel, pe plajă sau în autoturisme, să se asigure întotdeauna că au încuiat uşa şi au închis ferestrele camerei unde sunt cazaţi sau ale autoturismelor, şi să nu parcheze în locuri ferite sau slab luminate.
   
Pentru solicitări, cetăţenii pot apela non-stop numărul unic de urgenţe  112.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii