Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:03 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tulcea. Doi minori, tâlhăriți pe stradă. Au intervenit jandarmii

ro

14 Mar, 2022 12:31 1207 Marime text
Jandarmerie, Facebook/ Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa

Duminică, 13 martie, în jurul orei 19.00, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) Tulcea au fost solicitaţi de către un tânăr, care a reclamat că i-a fost sustrasă suma de 50 de lei de către o persoană necunoscută. 
 
În urma apelului la 112, la fața locului, jandarmii au identificat doi minori, în vârstă de 17 ani, care au declarat că în timp ce se aflau la intersecția străzilor Iuliu Maniu și Ion Nenițescu din municipiul Tulcea, au fost opriți de către un alt tânăr cu un comportament agresiv, care le-a cerut suma de 10 lei.

Potrivit IJJ Tulcea, aceștia i-au oferit suma de 10 lei crezând că astfel vor scăpa de probleme, însă cel în cauză a trecut la amenințări cu loviri, folosind expresii jignitoare la adresa celor doi și cerându-le restul banilor.
 
Tânărul reclamat le-a sustras celor doi tineri suma de 50 de lei pe care o aveau asupra lor și a fugit. 

Jandarmii au identificat în apropiere de zona producerii evenimentului un alt tânăr, martor la cele întâmplate, ce îl cunoștea foarte bine pe cel reclamat, fiind de ajutor, astfel, la identificarea acestuia.
 
Oamenii legii s-au deplasat la domiciliul celui în cauză, însă au fost întâmpinați de mama acestuia care a declarat că fiul ei nu este acasă și nu știe unde se află.  
 
Potrivit IJJ Tulcea, pe numele tânărului reclamat au fost întocmite actele de sesizare  a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, cercetările fiind continuate de către poliție. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii