Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:47 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sute de oferte de angajare în străinătate prin micapublicitate. Vezi ce salarii poţi câştiga peste hotare

ro

06 Jul, 2011 16:53 1092 Marime text

Agenţiile de plasare de forţă de muncă în afara ţării recrutează prin micapublicitate.net personal pentru angajatorii din mai multe state europene. Cele mai multe locuri de muncă sunt disponibile în domeniul hotelier şi turism, sectorul medical, construcţii, restaurante şi pe vasele de croazieră. Acseurope, firmă de selecţie şi plasare de forţă de muncă în afara ţării, caută personal pentru angajatorii din Grecia, Cipru, Germania, Anglia, Scoţia, Cehia, Finlanda şi Danemarca. Compania caută personal şi pentru angajatorii din Emiratele Arabe Unite (UAE) şi pentru vaele de croazieră. Firma recrutează cadre medicale, barmani, ospătari, cameriste şi vânzători.

Salariile pe vasele de croazieră pornesc de la 500 de euro lunar şi pot ajunge la 3.500 de euro, în funcţie de experienţă şi specializare.

Locurile de muncă din sectorul medical sunt plătite cu până la 5.000 de euro lunar, iar cele din domeniul hotelier şi turism sunt remunerate cu peste 1.200 de euro lunar. Salariile din construcţii şi restaurante pornesc de la 600 - 700 de euro şi pot ajunge 2.200 de euro lunar în funcţie de post şi numărul de ore lucrate. Cele mai multe oferte de muncă vin din Marea Britanie (7.800), Australia (5.000), Grecia (2.500) şi Germania (2.200), potrivit unei statistici Tjobs, portal care reuneşete ofertele de muncă în afara ţării a peste 500 de agenţii de recrutare.

Vezi mai multe despre salarii aici .

Sursa: www.realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii