Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:31 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sute de kilograme de peşte şi plase de pescuit, confiscate de poliţiştii de frontieră tulceni

ro

07 Feb, 2018 11:20 1929 Marime text
Poliţiştii de frontieră tulceni au descoperit într-un atelaj hipo, condus de un cetățean român, 15 unelte din plasă tip monofilament, interzise la deținere, în care se aflau peste 250 kilograme peşte, pentru care bărbatul nu deţinea documente legale.
 
În data de 06.02.2018, în jurul orei 15:00, un echipaj format din poliţişti de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Tulcea, a oprit pentru control, pe raza localităţii Sălcioara, un atelaj hipo. Acesta era condus de cetățeanul român B.N., în vârstă de 42 ani, domiciliat pe raza judeţului Tulcea.

În urma verificării atelajului, au fost descoperite 15 unelte din plasă de tip monofilament, interzise la deținere, în care se aflau 252 kilograme de peşte, din speciile șalău, biban, babuşcă, plătică şi caras, în stare proaspătă, pentru care persoana în cauză nu a putut prezenta documente legale. 

Întreaga cantitate de peşte a fost predată unei societăţi comerciale de profil, conform procedurile legale, iar plasele monofilament, în lungime de 1.200 metri, au fost ridicate în vederea confiscării.

În cauză, poliţiştii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de producerea, importul, deţinerea, comercializarea sau utilizarea uneltelor de plasă de tip monofilament.
 
Sursă foto: Garda de Coastă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii