Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:29 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Suspecţii opriţi cu un foc de armă rămân în arest

ro

05 Nov, 2012 15:00 1758 Marime text
Duminică, poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale, din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa, au prezentat Judecătoriei Constanţa, pe S. E. de 17 ani, din oraşul Năvodari şi B. I. V. de 17 ani, din Constanţa, unde s-a dispus arestarea acestora pe o perioadă de 19 zile.

Poliţiştii Secţiei 4 au fost sesizaţi sâmbătă, de o femeie, că doi tineri au încercat să pătrundă în locuinţa unei vecine, situată la parterul unui bloc de pe strada Nicolae Milescu, din Municipiul Constanţa. Aceştia au abandonat acţiunea şi au fugit când au constatat că au fost observaţi. Cei doi şi-au continuat goana, chiar şi după ce au fost reperaţi şi somaţi de poliţişti.

Citeşte şi „Suspecţi de furt calificat, opriţi cu un foc de armă"

Deoarece nu s-au supus somaţiilor de a rămâne pe loc, lucrătorii de poliţie au tras un foc de avertisment în plan vertical, acţiune soldată cu reţinerea unuia dintre tineri, în vârstă de 17 ani, din oraşul Năvodari.

Pe parcursul investigaţiilor a fost identificat şi cel de-al doilea suspect, în vârstă de 17 ani, din Constanţa, iar investigaţiile au fost preluate de poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa, întrucât cei doi tineri sunt suspectaţi de comiterea mai multor furturi similare pe raza municipiului Constanţa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii