Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:26 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Suspecți de șantaj prinși în flagrant de polițiști. Victimele, amenințate cu dezvăluirea unor detalii de viață intimă (video)

ro

08 Dec, 2017 16:30 1587 Marime text
Cinci persoane, bănuite de șantaj, au fost reţinute pentru 24 de ore de polițiștii din Harghita, în urma unei acțiuni de prindere în flagrant delict și a șase șase percheziţii domiciliare, informează Poliția Română. 
 
În perioada 7-8 decembrie 2017, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Harghita a fost organizată o acțiune pentru documentarea activităţii infracţionale a unor persoane bănuite de comiterea infracţiunii de şantaj.
 
Activitățile au fost desfășurate în cadrul unui dosar de cercetare penală constituit în urma plângerii depuse de două persoane din Miercurea-Ciuc, un bărbat, de 65 de ani și o femeie, de 25 de ani, care au sesizat că, în perioada octombrie-noiembrie 2017, ar fi fost constrânse, sub presiunea dezvăluirii unor detalii de viață intimă, să plătească diverse sume de bani.
 
Potrivit IGPR, imediat după acţiunea de prindere în flagrant delict, au fost efectuate 6 percheziții domiciliare, 5 în municipiul Miercurea-Ciuc și una în județul Covasna, în urma cărora au fost ridicaţi 1.050 de lei și 200 de euro, cu privire la care există indicii că proveneau din săvârşirea unor infracțiuni, telefoane mobile și un calculator.
 
Poliţiştii au condus la sediul Poliţiei Municipiului Miercurea-Ciuc 5 persoane, cu vârsta cuprinsă între 18 şi 61 de ani, bănuite de comiterea infracțiunii de șantaj.
 
Faţă de cei în cauză a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca aceştia să fie prezentaţi Judecătoriei Miercurea-Ciuc, cu propunere de arestare preventivă.
 
 Cercetările sunt continuate în cauză în vederea documentării întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Miercurea-Ciuc.
 
La activități au participat polițiști de la structurile de ordine publică și investigații criminale, criminaliști, precum și alți lucrători din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii