Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:59 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Suspecţi de braconaj piscicol, depistaţi de poliţiştii de frontieră tulceni

ro

05 Apr, 2015 10:49 2078 Marime text
Acţionând pe linia prevenirii şi combaterii braconajului piscicol în zona de competenţă, poliţiştii de frontieră tulceni au confiscat 360 metri de plasă tip monofilament şi 80  kilograme de peşte din specia caras, se arată într-un comunicat al Gărzii de Coastă remis azi redacţiei.
 
Astfel, joi, în jurul orei 23.00, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră (SPF) Tulcea, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu în zona localităţii Baia, au depistat două persoane în vârstă de 44, respectiv 38 de ani, în timp ce transportau, cu o autoutilitară marca Dacia, mai multe plase monofilament cu captură de peşte.
 
În urma verificării autoturismului, a fost descoperită cantitatea de 80 kilograme de peşte proaspăt din specia caras şi patru plase monofilament în lungime de 360 metri.

Poliţiştii de frontieră au ridicat în vederea confiscării cantitatea de 80 kilograme  peşte, care a fost predată spre valorificare unor societăţi comerciale de profil, conform procedurilor legale, iar cei doi bărbaţi sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de,, deţinere şi utilizare a uneltelor de plasă de tip monofilament”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii