Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:56 15 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

EXCLUSIVITATE - Decebal Făgădău i-a cerut demisia viceprimarului Gabi Stan. „Vom relua discuţia în ianuarie“

ro

11 Dec, 2015 15:29 1847 Marime text
 
Decebal Fagadau i-a cerut demisia viceprimarului Gabi Stan, după ce aceasta a fost trimis în judecată într-un dosar alături de fostul edil, Radu Mazăze. Potrivit unor surse din interiorul PSD şi la partid se va cere demisia din funcţia de viceprimar a lui Stan în prima şedinţă a Organizaţiei Municipale a PSD Constanţa. Momentan însă, Gabi Stan  este în concediu.

UPDATE.
Decebal Făgădău a declarat în exclusivitate pentru ZIUA de Constanţa că a avut această discuţie cu viceprimarul Gabi Stan, dar că acestea vor continua din luna ianuarie, când acesta se va întoarce din concediul de odihnă. „Am purtat o discuţie telefonică cu domnul viceprimar Stan în care i-am semnalat problema legată de dosarul în care e cercetat şi că va trebui să luăm o decizie. Vom relua discuţia pe 1 ianuarie, când domnul viceprimar Stan se va întoarce din concediul de odihnă programat“, a declarat Făgădău în exclusivitate pentru ZIUA de Constanţa. 
În plan politic, în calitate de preşedinte al Organizaţiei Municipale a PSD Constanţa, acelaşi Decebal Făgădău a explicat că „trebuie analizat dacă situaţia actuală în partid a domnului Gabi Stan se circumscrie pe de-o parte codului etic adoptat de PSD săptămâna aceasta, cât şi rezoluţiei adoptate la nivelul PSD prin care interzice ocuparea funcţiilor politice sau demnităţilor publice numite de către membrii de partid aflaţi în diferite stadii de cercetare penală sau care sunt condamnaţi pentru cazuri de corupţie“.

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii