Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:37 14 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Subprefectul Volcinschi, gazda ambasadorului Gerard Corr

ro

07 Mar, 2014 16:09 2514 Marime text
În cursul zilei de azi, subprefectul judeţului Constanţa, Radu Volcinschi, a primit vizita Ambasadorului Republicii Irlanda în România şi în Republica Moldova, Excelenţa Sa Gerard Corr. Potrivit unui comunicat de presă, vizita are loc la şase luni de la numirea în funcţie şi vine în contextul exprimat, de „cunoaştere a României la faţa locului, şi nu din birou, de la Bucureşti”.
În cadrul întrevederii, subprefectul a descris potenţialul economic şi cultural al judeţului, cu accent pe investiţiile străine în derulare, dar şi posibilele parteneriate ce pot fi încheiate atât la nivel instituţional, cât şi comercial, între reprezentanţi ai celor două comunităţi.
Ambasadorul Gerard Corr a subliniat interesul pentru dezvoltarea relaţiilor dintre cele două state, urmând a organiza, până la finele acestui an, vizita unei delegaţii de oameni de afaceri din Irlanda, în România.
De asemenea, Corr a menţionat importanţa deschiderii unei Camere de Comerţ Irlandeze la Bucureşti, dar cu ramificaţii în toate marile oraşe ale României, încurajarea turismului între cele două state, cât şi creşterea numărului de studenţi irlandezi înscrişi la universităţi din România.
Sursa foto: transilvaniabusiness.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii