Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:28 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stil mafiot. Consulul onorific al României în El Salvador asasinat în locuința sa. A fost găsit cu un căluș în gură

ro

11 Jul, 2016 06:39 3333 Marime text
Consulul general onorific al României la San Salvador, Ricardo Emanuel Salume Barake, a fost asasinat duminică în locuința sa din capitala țării, a confirmat pentru EFE un purtător de cuvânt al procuraturii din El Salvador, preluat de Agerpres.

Potrivit sursei, "corpul victimei a fost găsit cu un căluș în gură".
Purtătorul de cuvânt al procuraturii a adăugat că "deocamdată" nu se cunosc motivele crimei și circumstanțele în care a avut loc și că procurorul Unității speciale pentru omucideri "se află în continuare la locul tragediei".
Este al doilea diplomat asasinat în El Salvador în cursul acestui an.
 
La 26 mai, consulul onorific al Panama în El Salvador, Carlos Armando Lemus, a fost găsit fără viață în interiorul unei mașini pe o arteră a capitalei.
El Salvador se confruntă cu o recrudescență a violențelor care între 1 ianuarie și 13 iunie 2016 au costat viața a 2.853 de persoane, cu 12,5% mai mult decât în aceeași perioadă a anului precedent, potrivit datelor publicate de Policia Nacional Civil (PNC).
Grupările criminale Mara Salvatrucha (MS13), Barrio 18 și altele cu influență mai redusă sunt acuzate că mențin un indice de criminalitate ridicat, astfel că această țară situată în America Centrală este considerată una dintre cele mai violente din lume.
Sursa foto: globalvillage.world
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii