Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:00 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SRI condamnă ferm încercările de denigrare a instituţiei

ro

25 Jun, 2018 15:07 1615 Marime text
Serviciul Român de Informaţii condamnă ferm încercările de denigrare a instituţiei iar directorul Eduard Hellvig îi asigură pe toţi cetăţenii României de neimplicare în niciun fel de jocuri de putere.

Potrivit SRI, precizările Consiliului Director al Serviciului Român de Informaţii vin "în urma ultimelor evenimente şi declaraţii publice".

"Este regretabil faptul că se încearcă atragerea Serviciului Român de Informaţii într-o zonă a speculaţiilor prin afirmaţii false, acuzaţii nefondate şi calomnierea cadrelor Serviciului. SRI condamnă ferm aceste încercări de denigrare a instituţiei şi îi asigură pe partenerii interni şi externi că va rămâne ancorat în misiunile sale care privesc exclusiv securitatea naţională. Directorul SRI, domnul Eduard Hellvig, îi asigură pe toţi cetăţenii României de neimplicare în niciun fel de jocuri de putere, de menţinere a instituţiei în afara dezbaterilor politice şi de determinare în efortul conjugat de a prezerva securitatea naţională", se menţionează în comunicat.


Sursă: AGERPRES
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii