Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:43 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șpagă pentru locurile de veci. Un șef din Primăria Călărași, prins în flagrant

ro

10 Feb, 2018 13:47 2094 Marime text
Ofițerii de poliție judiciară ai Direcției Generale Anticorupție (D.G.A.) – Serviciul Județean Anticorupție (S.J.A.) Călărași, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Călărași, au realizat, în cursul zilei de ieri, 9 februarie a.c., acțiunea de prindere în flagrant a unui angajat cu funcție de conducere din cadrul primăriei, în timp ce primea cu titlu de mită suma de 2.000 euro de la o persoană, pentru îndeplinirea atribuțiilor de serviciu.

În fapt, miercuri, 7 februarie a.c., un bărbat în vârstă de 50 ani, din municipiul Călărași a sesizat S.J.A. Călărași cu privire la faptul că funcționarul în cauză i-a pretins suma de 2.000 euro în scopul concesionării a două locuri de veci.

Denunțul a fost înaintat de îndată și înregistrat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Călărași, în baza acestuia, echipa operativă alcătuită din ofițeri D.G.A. și procurorul de caz realizând prinderea în flagrant a funcționarului, după ce a primit, cu titlu de mită, suma menționată.

Procurorul de caz a dispus, în primă instanță, reținerea inculpatului pentru cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de luare de mită, iar în cursul serii a fost prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă, fiind dispusă cercetarea în stare de libertate.

În cauză s-a beneficiat de sprijinul de specialitate al Serviciului Tehnic și al Serviciului Operații - Structura Centrală  D.G.A.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii