Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:38 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Soția președintelui CJC, Codruța Constantinescu „ I se dă o lovitură psihologică. Soțul meu nu ar fugi”

ro

24 Jun, 2014 18:10 4147 Marime text
Codruţa Constantinescu, soţia preşedintelui CJ Constanţa, Nicuşor Constantinescu, a afirmat, ieri seară la Antena3, că inspectorii IPJ  au venit acasă pentru a pune în executare mandatul de arestare preventivă a soţului său, deşi aceştia știau că soțul ei nu este acasă.

„Este o lovitură psihologică care i se dă. Soţul meu e un luptător. Nu este un laş. Nu ar fugi din România, dar e un om bolnav, care are nevoie de linişte în momentul ăsta. (…) Soţul meu a plecat din ţară, să se opereze, cu acordul DNA”, a mai spus Codruța Constantinescu, notează urbanexpress.ro.

Potrivit urbanexpress, soția șefului CJC a declarat ieri seară la Antena 3 că soțul său este internat la Spitalul Johns Hopkins, din Statele Unite ale Americii. Cu toate acestea, reprezentanții Spitalului din SUA au precizat pentru televiziunea publică că Nicușor Constantinescu nu mai este la ei de o lună.

„Nu este aici. Nu ştiu unde poate fi, dar nu este în spital, fizic. Poate a mai venit pentru o procedură, dar nu mai este aici. Domnul acesta nu mai este în spital de luna trecută”, spune reprezentantul Spitalului „John Hopkins” pentru Televiziunea Română citat de legal-news.ro

Amintim că Tribunalul Bucureşti a decis luni arestarea preventivă a lui Nicuşor Constantinescu, după ce procurorii DNA au cerut înlocuirea controlului judiciar cu această măsură preventivă, pentru că preşedintele CJ Constanţa nu a revenit în ţară după ce a fost operat în SUA. Decizia nu este definitivă și a fost contestată de avocatul lui Nicușor Constantinescu.



Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • libi 24 Jun, 2014 23:25 Vai, tu! Dar cand iti aducea banii nu avea chestiuni psihologice?
  • geo 24 Jun, 2014 23:23 Draga, dar sotul tau nu serveste doctori din Romania? Dar , ma rog, de ce? Aveti chestiuni poleite si noi nu stim?