Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:00 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șoricelul KIȚ-KIȚ îi așteaptă pe copii mâine, la Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare” din Constanța

ro

07 Jul, 2018 19:41 1610 Marime text


Mâine, 8 iulie 218, începând cu ora 11.30, copiii  cu rsta între 3 și10 ani, sunt așteptați să vizioneze spectacolul KIȚI-KIȚ, la Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare” din Constanța.  

Regia și scenografia sunt semnate de Geo Balint, scenariul de Monica Patriciu și muzica de Dan Bălan.

​Durata spectacolului este de 50 de minute.

Este un spectacol cu un scenariu educativ și nostim, în același timp, în care cei mici vor descoperi lumea minunată a cărților din biblioteca domnului Bliț, un mare iubitor de animale, o lume liniștită care se tulbură un pic, când în peisaj își face apariția simpaticul și manieratul șoricel KIȚI-KIȚ. Astfel, biblioteca devine scena unor întâmplări haioase între cele două pisici malițioase ale domnului Bliț și micul șoricel. Din fericire, Zâna Șoriceilor este mereu alături de Kiți-Kiț și în acest fel, cele două pisici năzdrăvane, care stau mereu la pândă, nu reușesc să își ducă niciodată planul la bun sfârșit.

În final, totul e bine când se termină cu bine, deoarece pisicile vor renunța la planurile lor contra simpaticului șoricel manierat, iar dl. Bliț este din nou fericit, alături de cărțile sale, șoricelul Kiți-Kiț și cele două pisici puse pe șotii la orice pas.
Vă așteptăm în biblioteca elegantului domn Bliț, alături de un șoricel extrem de haios și două pisici șirete, totul într-un decor elaborat și cu o regie excepțională, de unde nu vor lipsi acordurile muzicale antrenante, invită reprezentanții Teatrului 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii