Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:06 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Societate care administrează un hotel din Costinești sancționată de polițiștii IPJ Constanța. Ce nereguli au constatat oamenii legii

ro

27 Aug, 2018 11:08 1011 Marime text
În perioada 23-24 august a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii faptelor care aduc atingere avutului public și privat.
 
Potrivit IPJ Constanța, polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică au desfășurat o acțiune pe linia pazei bunurilor și valorilor, privind modul de asigurare cu pază a unităților de cazare și a celor de alimentație publică, precum și a altor obiective, de pe raza stațiunii Costinești.
 
Astfel, polițiștii constănțeni, cu atribuții în domeniul sistemelor de securitate,  au verificat 31 de societăți comerciale, dintre care 22 de hoteluri, 7 unități de alimentație publică și 2 operatori de plajă, de pe raza stațiunii Costinești, fiind aplicate 6 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 28.000 de lei.
 

”În urma acțiunii, o societate comercială care administrează un hotel, din stațiunea Costinești, a fost sancționată contravențional cu amendă, în valoare de 2.000 de lei, conf. H.G. 333/2003, întrucât nu avea instituită nicio formă de pază la data efectuării controlului.
 
Polițiștii vor continua verificările privind respectarea prevederilor Legii 333/2003 mod. privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si protecția persoanelor şi a H.G. 301/2012, urmând a se lua măsurile legale care se impun” - informează IPJ Constanța.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii