Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:08 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Șocant. Un bărbat a încercat să violeze o adolescentă în zona Campusului Universitar Constanța. Suspectul a fost reținut (video)

ro

11 Jan, 2018 16:02 3096 Marime text
La data de 10 ianuarie a.c., ora 22.00, polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale al Poliției municipiului Constanța au identificat un bărbat, de 42 de ani, care ar fi acostat o tânără, de 14 ani, din Constanța, în zona Campusului Universitar, situat pe bulevardul Aurel Vlaicu.
 
Potrivit IPJ Constanța, alertat de țipetele victimei, un bărbat din zonă a intervenit, moment în care agresorul s-a îndepărtat în fugă de la locul faptei.
 
Polițiștii constănțeni l-au reținut pe bărbat pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul acestei zile sa fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

În prezent, polițiștii constănțeni continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de viol, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecatoria Constanta.

UPDATE: ora 17.50

Suspectul a fost adus la Palatul de Justiției Constanța pentru a fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii