Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:27 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şoc total Cine este femeia care a căzut ieri de la etajul III al unui bloc din Constanţa

ro

25 Sep, 2018 07:23 11194 Marime text

Femeie care şi-a pierdut viaţa după ce a căzut accidental luni de la etajul trei al unui bloc din Constanţa este Violeta Flueraru. Aceasta a făcut parte din redacţia Adevărul Constanţa. Violeta Flueraru era tehnoredactor şi venea dintr-o familie în care văzuse de mică ce înseamnă munca la un ziar. Tatăl ei fusese tipograf la „Dobrogea nouă“, ziarul Constanţei, care după Revoluţie a revenit la numele de „Cuget Liber“, scrie adevarul.ro.

Violeta i-a urmat drumul şi a intrat în redacţia „Cuget Liber“, ca tehnoredactor, afirmându-se ca un specialist extrem de talentat, creativ, cu simţ artistic. În perioada 2009-2011, Violeta Flueraru s-a alăturat echipei „Adevărul“ Constanţa, unde a experimentat noi provocări profesionale.

În prezent, femeia lucra la „Cuget Liber“, unde realiza în continuare redactarea tehnică a publicaţiilor. De câteva zile, Violeta se afla acasă, într-un concediu medical prelungit. În ziua de luni, 24 septembrie, la ora 12.20, Violeta Flueraru a căzut de la etajul 3 al apartamentului unde locuia cu părinţii săi.

Poliţia cercetează împrejurările în care s-a produs accidentul. Violeta Flueraru avea 55 ani şi doi băieţi gemeni.

Citeşte şi:
UPDATE. Imagini de la eveniment. Intervenție de urgență la Constanța. O femeie a căzut de la etajul al treilea al unui bloc în timp ce ștergea geamurile (galerie foto + video)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii