Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:06 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Situația abonaților RAJA. Mai multe localități din județ, fără apă potabilă

ro

18 Jan, 2018 16:24 1407 Marime text
În jurul orei 14,00 a revenit tensiunea la sursele de apă de la Tortomanu și Dulcești și s-a reluat alimentarea cu apă în aceste localități.

La Furnica, General Scarisoreanu și Baneasa s-a sistat furnizarea apei potabile, sursele si statiile de pompare au ramas fără tensiune de la primele ore ale diminetii, aceste localitati fiind alimentate din rezervoare pana in jurul orei 15,30.

La ora actuala, la nivelul judetului Constanta, nu se poate furniza apa potabila din cauza lipsei de energie în 31 de localitati: Arsa, Silistea, Tepes Voda, Virtop, Albesti, Crucea, Cotu Vaii, Darabani, Vilcele, Cerchezu, Cascioarele, Viroaga, Comana, Dumbraveni, Tataru, Mihail Kogalniceanu, Oituz, Ciocirlia de Sus, Ciocirlia de Jos, Plopeni, Amzacea, Topraisar, Mircea Voda, Satu Nou, Poiana, Corbu, Istria, Furnica, General Scarisoreanu, Baneasa si Castelu.

În ceea ce priveste stația de tratare și pompare Palas din municipiul Constanța, începând cu ora 15,30 nu s-au mai înregistrat fluctuații de tensiune și s-a reluat pomparea către zonele afectate în parametri normali.

În condițiile în care nu se vor mai înregistra avarii la sistemul de alimentare cu energie și avand în vedere lungimea sistemului și aria mare deservită, abonații alimentați prin această stație vor avea apă la presiuni normale în jurul orei 17,30.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii