Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:11 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Singurul supravieţuitor al cumplitului accident din judeţul Neamţ a povestit totul. Nouă persoane au murit după ce un microbuz a plonjat în râu

ro

05 Apr, 2018 12:27 2181 Marime text
Singurul supraviețuitor al cumplitului accident din Neamț, în care şi-au pierdut viaţa nouă persoane, a povestit că dormea în momentul când s-a produs accidentul.
 
Vîrlan, în vârstă de 21 de ani, din Podoleni, a declarat în exclusivitate pentru Mesagerul de Neamț: "Nu știu ce s-a întâmplat, m-am trezit în apă, s-a spart geamul din față. Eram 10 în mașină. Era și cumnatul meu, Găbițu Nistor, 25 de ani. El era la volan. Era și fratele meu, Ștefan Marian Vîrlan, 26 de ani. Ne întorceam de la muncă. Lucram ca zilieri, la plantat. De trei săptămâni munceam, și la Alba-Iulia, și la Arad. Mai erau cu noi și băieți din partea Iașiului, nu știu numele de familie, era Costeluș, Denis, Andrei, unu de 19 ani, unu de 17 ani. Mai era un om, de 60 de ani, Fănică, din Bârgăoani. Nu știu firma, ne aducea să semnăm, și munceam în mai multe părți. După Paști urma să mergem în altă parte".

Ionuț Vîrlan este internat în prezent pe secția Chirurgie și urma să fie externat. Când a aflat că este singurul supraviețuitor, a plâns. "Toți au murit? Toți? Toți?", a mai putut spune.

Vă reamintim că, nouă persoane au murit, după ce un microbuz în care se aflau zece persoane a căzut în râul Bistriţa, în zona localităţii Viişoara din judeţul Neamţ. O singură persoană a fost salvată. Autorităţile au activat Planul Roşu de Intervenţie în acest caz.

Sursă: România TV

Citeşte şi: UPDATE2 Tragedia care a îngrozit România. Șapte morți într-un microbuz. Accident teribil. Scafandrii încă mai caută sub apă. S-a declanșat Planul Roșu
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii