Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:39 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simona Halep sau Serena Williams?

ro

08 Aug, 2015 09:34 1805 Marime text
 
Serena Williams și Simona Halep revin pe hard în sezonul WTA în turneul de la Toronto, iar site-ul oficial al circuitului feminin de tenis a lansat provocarea. Cine e mai bună pe hard? Argumentele româncei sunt sezonul de primăvară din America și faptul că e singura jucătoare care a fost aproape de o victorie contra Serenei, în 2015, pe această suprafață.
 
Rogers Cup, din Canada este primul turneu pe suprafață dură după Miami Open, iar Serena și Simona vor reveni pe hard, unde în 2015 au fost cele mai bune. În dreptul liderului clasamentului mondial e consemnat faptul că a câștigat două dintre cele trei mari turnee pe hard din acest an, Australian Open și Miami Open. De asemenea, e neînvinsă pe această suprafață, 17-0 palmaresul și, în plus, a învins-o pe Simona în singura lor întâlnire din 2015, 6-2, 4-6, 7-5, în semifinale la Miami.
 
În ceea ce o privește pe Simona, ea este jucătoarea cu cele mai multe victorii pe hard în 2015, având 24 de succese și 3 înfrângeri. De asemenea, a câștigat cele mai multe titluri pe hard în acest an, 3, la Shenzen, Dubai și Indian Wells. În fine, al treilea argument, este acela că e jucătoarea care a fost cel mai aproape de o victorie cu Serena, în semifinala de la Miami. Celalalte victorii ale americancei au fost în două seturi. În plus, Halep e ultima jucătoare care a încins-o pe americancă pe hard, în octombrie anul trecut, la Turneul Campioanelor.
 
Turneul de la Toronto, cu premii totale de 2.369.000 de dolari, începe luni, iar Simona Halep e favorită numărul trei.
 
Sursa: digisport.ro
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii