Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:35 24 11 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simona Bucura-Oprescu, purtător de cuvânt al grupului PSD din Camera Deputaților

ro

31 Aug, 2015 20:23 2045 Marime text
 
Deputatul PSD de Argeș Simona Bucura-Oprescu va fi purtătorul de cuvânt al grupului social-democraților de la Cameră, a anunțat astăzi președintele interimar al partidului, Liviu Dragnea, scrie Agerpres.

„Au hotărât astăzi să aibă un purtător de cuvânt al grupului PSD de la Camera Deputaților. Este colega noastră de la Argeș, doamna Simona Bucura, și am cerut să lucreze foarte strâns cu doamna Gabi Firea, care este purtător de cuvânt la grupul senatorilor PSD și la partid", a precizat Dragnea, după întâlnirea conducerii partidului cu deputații social-democrați, menționând că la ședință a participat și noul lider al grupului PSD din Senat, Mihai Fifor.

El a anunțat că miercuri o să aibă o întâlnire cu cele două colege pentru o "structurare mai bună" a comunicării.

Liderul PSD a menționat că le-a vorbit colegilor de la Cameră despre prioritățile legislative care au fost anunțate public, precizând că a insistat pe ideea unei mai bune colaborări între cele două grupuri parlamentare.

„Acesta a fost și motivul pentru care noul lider de la senatorii PSD a fost prezent astăzi la ședința grupului de la Camera Deputaților. Au stabilit un sistem de comunicare mai bun, mai eficient, între cele două grupuri, pentru că și unii și alții sunt membri PSD și este important să existe o coerență în circuitul legislativ", a spus Dragnea.

În context, Liviu Dragnea a arătat că s-a căzut de acord ca cei care au puncte de vedere pe care urmează să le exprime public, atât din rândul parlamentarilor, cât și din Guvern, să aibă expertiză în domeniile respective. "Este important pentru cetățeni să afle de la cei care gestionează anumite domenii ceea ce fac pentru ei", a adăugat acesta.

Totodată, președintele interimar al PSD a spus că a fost stabilit programul pentru zilele următoare, astfel joi ar trebui să fie dat votul final pe Codul fiscal, pentru a fi trimis la promulgare cel mai târziu duminică.Sursa: Agerpres
Sursa foto: bitpress.ro

Ti-a placut articolul?

Comentarii