Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:47 20 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Senatorul Gigi Chiru lansează o provocare tinerilor din Constanţa

ro

26 Sep, 2014 12:10 1267 Marime text
Senatorul Christian Gigi Chiru, preşedintele organizaţiei judeţene Constanţa a Partidului Democrat Liberal şi co-preşedintele ACL Constanţa a lansat o provocare tinerilor din partid, după cum se arată într-un comunicat remis redacţiei. mPremiul concursului este reprezentat de o excursie de trei zile la Bruxelles, la parlamentul European, în perioada 3 - 5 decembrie.
 
Tinerii care vor să participe la concurs trebuie să scrie un eseu cu tema „România mea, România de mâine”, în care să spună viitorului preşedinte al României ce soluţii au pentru o Românie mai bună, România viitorului, România, aşa cum o doresc pentru ei şi pentru copiii lor.

„I-am provocat pe tinerii din PDL să le arate celor care vor conduce ţara din noiembrie încolo, iar eu am încredere că la Cotroceni va ajunge dl Klaus Iohannis, candidatul ACL, că tinerii României nu sunt lipsiţi de idei, că au iniţiativă şi că reprezintă cu adevărat viitorul acestei ţări, dar şi adversari de temut la următoarele alegeri. Să demonstreze că ştiu cum vor să fie România, că au soluţii pentru o Românie mai bună, o Românie europeană”, a declarat senatorul Christian Gigi Chiru, se mai arată în comunicatul de presă.
 
Eseurile, pot fi depuse până luni, la ora 17.00, trebuie să atingă următoarele subiecte: soluţii pentru o Românie mai bună; cum ar arată România de mâine prin ochii tinerilor; problemele pe care România le are şi pe care viitorul preşedinte ar trebui să le rezolve în cel mai scurt timp.
 
„Mai mult decât atât, lansez această provocare tuturor tinerilor Constanţei. Aştept eseurile oricărui tânăr constănţean, afiliat sau neafiliat politic, pe adresa de email concurs.bruxelles@gmail.com.”, a mai spus Senatorul Christian Gigi Chiru, preşedintele organizaţiei judeţene Constanţa a Partidului Democrat Liberal şi co-preşedintele ACL Constanţa.

Lucrările trebuie să aibă maximum două pagini format A4, Times New Roman 14 (maximum 1000 de cuvinte).
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii