Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:24 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şeful Secţiei 1 de Poliţie Constanţa face precizări importante

ro

16 Dec, 2013 13:17 1367 Marime text
Comisarul şef Valentin Ciovică, şeful Secţiei 1 de Poliţie Constanţa, a anunţat identificarea a patru persoane cercetate pentru furt. Mai exact, cei patru sunt bănuiţi că au spart un laborator foto de unde au furat mai multe aparate de fotografiat, totalul prejudiciului fiind de 500 de milioane de lei vechi. Oamenii legii au efectuat mai multe percheziţii în cauză. Din cei patru indivizi, doar unul este arestat.

Oficial

La data de 2 decembrie 2013, polițiștii Secției 1 Constanța au fost sesizați despre faptul că, dintr-o societate comercială de pe raza secției, au fost sustrase mai multe bunuri (tehnică profesională de fotografiat) în valoare de 55.000 lei.
În cauză a fost deschisă o anchetă, iar în urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat 4 suspecți cu vârste cuprinse între 20 și 25 de ani, toți din localitatea Cobadin, județul Constanța.
Astfel, la data de 13 decembrie a.c., polițiștii au efectuat mai multe percheziții domiciliare la locuințele suspecților, de unde au recuperat integral prejudiciul cauzat ca urmare a furtului comis, dar și alte bunuri (LCD-uri, televizoare, plasme TV).
În cauză, polițiștii continuă ancheta în vederea identificării provenienței bunurilor găsite la domiciliile celor 4 suspecți și a stabilirii întregii activități infracționale a grupului.
În prezent, unul dintre cei patru suspecți este cercetat în stare de arest preventiv, față de un altul instanța dispunând măsura de a nu părăsi localitatea de domiciliu, ceilalți doi bărbați fiind căutați de polițiștii constănțeni. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii