Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:17 07 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sebastian Lăzăroiu Pensiile nu sunt înghețate până în 2014. Este o dezinformare a posturilor Antena 3 și Realitatea TV (video)

ro

12 Aug, 2011 01:40 1984 Marime text

sebastian-lazaroiu.jpg

Ministrul muncii, Sebastian Lăzăroiu, a comentat, joi, la Special B1, prestația Realitatea TV și Antena 3 care au dezinformat în legătură înghețarea pensiilor până în 2014. "Este o intoxicare", a declarat ministrul.

"Dacă pensionarii vor să mai fie dezinformați să stea pe Antena 3 și pe Realitatea", a mai spus el.

Lăzăroiu a explicat că comunicatul nu menționează nimic despre o înghețare a pensiilor până în 2014. "Am cititi comunicatul de la cap la coadă și nu menționează nimic de o înghețare a pensiilor până în 2014", a adăugat Lăzăroiu.

„O spun pentru pensionarii care se uită la noi. Dacă pensionarii vor să fie dzinformați și mâine, când stau cu butonul telecomenzii să lase tot pe Realitatea și Antena 3. Totul a pornit de la o dezinformare cu bună știință a presei. Și Realitatea TV și Antena 3 au titrat că îngheață pensiile până în 2014. Asta a fost dezinformarea care a răspândit panică în rândul asociațiilor de pensionari, care au și reacționat. Au reacționat la o informație de la niște televiziuni de știri, așa spujn ele că sunt. Ni s-a solicitat punctul de vedere dar până a venit punctul de vedere ei au pretins că ei au acel text al stategiei fiscal bugetare. În acel text nu scrie nimic despre înghețarea pensiilor până în 2014", a comentat Lăzăroiu.

Comunicatul se refreră strict la pensionarii care au fost încadrați în grupe speciale de muncă, care ar fi trebuit să primească în 2012 niște sporuri care vor fi acordate în 2014 conform noilor calcule. „Este vorba de aproximativ 100.000 de persoane", a spus ministrul.

Sebastian Lăzăroiu: Pensiile nu sunt înghețate. E o dezinformare Antena 3 și Realitatea

Vezi video >>aici<<

Sursa: B1.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii