Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:30 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sebastian Ghiță - „Nu am dat 225.000 de euro niciunui partid”

ro

06 Sep, 2016 18:37 1943 Marime text
Astăzi, Sebastian Ghiță a precizat, la intrarea în sediul DNA Ploiești, că nu i-a dat bani fostului premier britanic Tony Blair.

Întrebat cu privire la suma de bani despre care procurorii spun că fostul premier Victor Ponta a primit-o pentru confirmarea propunerii unui om de afaceri drept candidat într-un colegiu în care exista certitudinea că acesta va câștiga, Ghiță a negat orice legătură.

„Nu am dat 225.000 de euro niciunui partid, nici lui Tony Blair, nici plus, minus, nu am dat eu, Sebastian Ghiță, niciodată acești bani”, a spus, potrivit Agerpres, Sebastian Ghiță.


„Pentru desemnarea drept candidat pe listele unui partid politic a unui om de afaceri, într-un colegiu electoral în care formațiunea politică să aibă certitudinea că va obține mandatul pentru care se candida, Ponta Victor Viorel, în calitatea sa de președinte al respectivului partid politic, și-a folosit autoritatea pentru confirmarea propunerii acelui om de afaceri pe lista de candidați”, se arată într-un comunicat al DNA.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii