Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:52 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se apropie weekendul. Unii au început deja petrecerea... (video)

ro

07 Jul, 2016 19:43 2697 Marime text
Vine sfârșitul ăsta scurt și al naibii de călduros... dar atât de așteptat. Vă dorim să mâncați fericire și să beți bucurie tot weekendul ce se apropie cu pași repezi.
 
Unii merg la plajă, alții merg prin magazine la cumpărături, o parte se duce la cinema, alții se odihnesc până seara când merg în cluburi sau discoteci. Fiecare cum crede de cuviință.
 
Cele mai vechi tehnici de relaxare ale șamanilor includ postul, bătutul regulat în tobe, dansul în transă, călătoriile interioare și folosirea plantelor care produc stări modificate de conștiință. Tehnicile de relaxare transcendentale includ meditația, vizualizarea, rugăciunea, posturile specifice și incantațiile. Toate lucrează asupra fiziologiei pentru a schimba chimia minții/trupului și pentru a induce stări de extaz total, care sunt atotconsumatoare sau esențialmente pline de pace și liniște.
 
George Bernard Shaw spune că dansul este expresia perpendiculară a dorinței orizontale. Dvs ce spuneți? Vă întrebăm asta pentru că la români, una dintre tehnicile favorite de relaxare este… dansul. Așa cum veți vedea în videoclip. 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii