Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:45 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noul inspector șef, a fost la IJJ Constanţa Schimbare la comanda Jandarmeriei Tulcea

ro

30 Jul, 2015 10:23 4594 Marime text
 
Ceremonie de numire în funcţie a comenzii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Tulcea. Activitatea s-a desfăşurat duminică la sala „Mihail Kogălniceanu” a Consiliului Judeţean Tulcea în prezenţa domnului Inspector General al Jandarmeriei Române, general maior dr. Mircea Olaru, a Prefectului Judeţului Tulcea, a reprezentanţilor instituţiilor cu care Jandarmeria Tulcea colaborează pentru îndeplinirea misiunilor şi a cadrelor militare din Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Tulcea, informează tulcea.cf.

„Prin ordin al Inspectorului General al Jandarmeriei Române, ca urmare a promovării concursului organizat de către Jandarmeria Română pentru ocuparea funcţiei de inspector şef, începând cu data de 8 iulie 2015, domnul locotenent – colonel BORDEI Ion, şef serviciu la IJJ Constanţa, încetează detaşarea şi împuternicirea în funcţia de inspector şef la IJJ Tulcea şi se mută în interesul serviciului la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Tulcea unde se numeşte în funcţia de inspector şef”.

„Prin ordin al Inspectorului General al Jandarmeriei Române, ca urmare a promovării concursului organizat de către Jandarmeria Română pentru ocuparea funcţiei de prim adjunct al inspectorului şef, începând cu data de 10 iulie 2015, domnul locotenent – colonel MITU Leontin, ofiţer specialist la I.G.J.R., se mută în interesul serviciului la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Tulcea unde se promovează şi se numeşte în funcţia de prim adjunct al inspectorului şef al I.J.J. Tulcea”.


Sursa: tulcea.cf
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii