Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:36 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scandalul diplomatului-spion Rusia ameninta Romania ca va suferi “consecinte”

ro

18 Aug, 2010 21:29 1828 Marime text

Ministerul rus de Externe a apreciat, azi, că expulzarea unui diplomat rus din Româna este un gest neprietenesc şi a declarat că îşi rezervă dreptul de a lua măsuri ca răspuns la această decizie, relatează Interfax, în pagina electronică.

MAE rus a precizat că a transmis un protest părţii române, "care va purta întreaga responsabilitate pentru posibilele consecinţe".

"Ne rezervăm dreptul de a lua măsuri", se arată într-un comunicat dat publicităţii miercuri de Ministerul rus de Externe.

MAE rus consideră că decizia de expulzare a unui diplomat rus din România este o măsură neprietenească şi nemotivată.

Serviciul Federal de Securitate rus a anunţat, luni, că a reţinut un diplomat român, pentru spionaj, acesta fiind declarat persona non grata şi având la dispoziţie 48 de ore pentru a părăsi ţara. Ministerul de Externe român a anunţat marţi, decizia de expulzare a unui diplomat rus cu rang similar.

Sursa: realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • SURMELIS ARGENTINA PUSA 18 Aug, 2010 17:52 Ar trebui trimisi in RUSIA , toti RUSII din ROMANIA , pentru ca nu se stie care dintre ei fac parte din MAFIA RUSEASCA ce se afla in ROMANIA sub protectia unor AFACERISTI PROSPERI de genul lui DINU PATRICIU si RADU MAZARE, care cumpara ARME cu MICROUNDE si PSIHOTRONICE , ce trebuie alimentate cu ENERGIE ELECTRICA de la EOLIENELE occidentale MASONICE. De ce nu sunt GASITI INVESTITORI si INVESTITII OCCIDENTALE si in domeliul AGRICULTURII, ca sa putem manca CARNE,LEGUME,ZARZAVATURI SI FRUCTE ??? Proiectele cu EOLIENE produc ENERGIE ELECTRICA ,nu-i asa ??? Asa ca o sa ne punem sa MANCAM ce ni se ofera si anume ENERGIE ELECTRICA , la fel cum consuma si ARMELE CU MICROUNDE si PSIHOTRONICE rusesti ,din Romania ,nu-i asa ???