Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:53 23 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE În faţa Tribunalului Constanţa Oameni puşi la pământ de trupele de intervenţie ale jandarmeriei (galerie foto+video)

ro

24 Jan, 2019 13:03 14758 Marime text
Un scandal a avut loc în zona Tribunalului Constanţa.

A fost nevoie de intervenţia jandarmilor. Este vorba despre mai mulţi rromi care aveau, ceva, probleme mai vechi între ei, potrivit informaţiilor.

Aceştia se ameninţau în faţa Tribunalului. Ei s-au mai ameninţat cu săbiile şi în trecut.

Prezente la locul incidentului, echipele de jandarmi i-au încătuşat şi i-au preluat.

UPDATE: Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanța transmite că, astăzi, 24 ianuarie, în jurul orei 12.30, în zona adiacentă instanţelor din municipiul Constanţa, s-a produs un conflict între mai multe persoane. Jandarmii aflaţi în cadrul dispozitivului de pază au observat situaţia creată, au anunţat dispeceratul unităţii şi au solicitat sprijin din partea colegilor.

Două echipaje de jandarmerie s-au deplasat imediat la faţa locului şi au intervenit pentru aplanarea conflictului, imobilizând persoanele care intenţionau să fugă la vederea oamenilor legii.

În vederea stabilirii situaţiei de fapt, 11 persoane au fost conduse la sediul Secţiei 3 Poliţie Constanţa, unde au fost sancţionate contravenţional de către jandarmi, cu amenzi în cuantum total de 11000 lei, reţinându-se în sarcina acestora un concurs de contravenţii(constituirea unui grup format din trei sau mai multe persoane, în scopul de a săvârşi acţiuni ilicite, contrare ordinii şi liniştii publice şi normelor de convieţuire socială, precum şi provocarea ori participarea efectivă la scandal, în locuri sau localuri publice) prevăzut de Legea nr. 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii