Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:07 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Samsung anunță rechemarea a 2,8 milioane de mașini de spălat cu probleme de proiectare

ro

05 Nov, 2016 17:41 4193 Marime text
Noi probleme pentru produsele Samsung. La scurt timp după ce au fost retrase de pe piață 2,5 milioane de telefoane Galaxy Note 7, compania a anunțat o măsură similară în cazul mașinilor de spălat pe care le produce, informează Business Insider, citat de B1 TV.

Astfel, au fost rechemate 2,8 milioane de mașini de spălat cu încărcare verticală pentru că există posibilitatea ca, în timpul funcționării, capacul acestora să se desprindă din cauza unor probleme de proiectare. 

Este vorba despre mașini de spălat produse în perioada martie 2011 - noiembrie 2016.

Reprezentanții Samsung au luat această decizie după ce au primit aproximativ 700 de reclamații pe această temă, existând inclusiv nouă cazuri în care clienții du fost răniți. 

Problemele apărute la acest tip de elecrocasnice vin la scurt timp după ce compania a retras de pe piață milioane de telefoane Galaxy Note 7, din cauza bateriilor care în unele cazui au explodat sau au luat foc. 

Situația vine dupa ce gigantul a fost nevoit sa retraga de pe piata cel putin 2,5 milioane de telefoane Galaxy Note 7 in acest an, din cauza bateriilor care, in unele cazuri, explodau sau luau foc. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii