Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:14 18 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-a lansat „Rabla” pentru telefoane

ro

17 Dec, 2009 02:17 1416 Marime text

phoneziua_.jpgOrange România a lansat, ieri, „Rabla” pentru telefoane, mai precis, un serviciu de buy-back care se adresează celor care vor să-şi înlocuiască terminalul cu unul nou sau să îl recicleze, fie că sunt sau nu clienţii companiei.


Potrivit site-ului Orange pentru telefoanele date prin serviciul de buy-back se poate lua aproximativ 20% din valoarea telefonului nou. Spre exemplu, pentru un iPhone 3G de 16 GB Orange oferă 113 euro, dar numai în anumite condiţii. La liber, acest gadget are un preţ de aproximativ 500 de euro.

În schimb, pentru un Samsung Star 5230, potrivit site-ului companiei, se pot acorda 22 de euro (93 de lei
), în condiţiile în care acest telefon costă, fără abonament, în jur de 650 lei. După evaluarea terminalului, clientul va primi un cupon de reducere cu valoarea cuprinsă între 10 şi 190 de euro (cu TVA), pe care îl poate folosi pentru a cumpăra orice telefon, laptop, accesoriu sau cartelă PrePay din Orange shop.

Terminalele vechi vor fi colectate şi predate către un furnizor autorizat. Apoi telefoanele vor fi recondiţionate şi redistribuite pe piaţa din Asia. Telefoanele care prezintă defecte majore vor fi preluate şi reciclate în conformitate cu reglementările în vigoare.

„Sistemul de buy-back creşte puterea de achiziţie a posesorilor de telefoane mobile şi le oferă acestora posibilitatea să-şi recicleze terminalul”, a declarat într-un comunicat Sorin Blideran, senior Product Manager la Orange România.

Sursa: EVZ.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii