Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:32 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Roxana Cezarina Bănică a demisionat din funcţia de membru al CA Nuclearelectrica SA. Demisia după numirea în funcția de secretar general adjunct al Guvernului

ro

18 Oct, 2017 18:24 2763 Marime text
SN Nuclearelectrica SA (“SNN”) informează actionarii şi investitorii că membrii Consiliului de Administraţie al SNN au luat act de demisia Cezarinei Roxana Bănică din funcţia de membru al Consiliului de Administraţie, demisie care produce efecte cu data de 17.10.2017.
 
Demisia Cezarinei Roxana Bănică survine că urmare a numirii acesteia în funcţia de Secretar General al Guvernului şi este în conformitate cu prevederile art. 84, alin (1), litera c) din Legea 161/2003, privind unele măsuri pentru asigurarea transparenţei  în exercitarea demnităţilor publice, a funcţiilor publice şi în mediul de afaceri, prevenirea şi sancţionarea corupţiei cu modificările şi completările ulterioare, potrivit cărora funcţia de membru al Guvernului este incompatibilă cu funcţia de membru în Consiliul de Administraţie la societăţile naţionale.
 
Cezarina Roxana Bănică a fost numită în funcţia de membru provizoriu în Consiliul de Administraţie al SNN prin Hotărârea nr.5/24.08.2017 a Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor SNN pe o perioada de 4 luni începând cu dată de 27.08.2017.

Citește și: 

Cine este noul secretar general adjunct al Guvernului numit de Mihai Tudose. Ce funcție a avut în Guvernul Grindeanu
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii