Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:05 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rovana Plumb propune indemnizație de 100% din salariu în perioada concediului de maternitate

ro

26 Aug, 2016 17:33 1626 Marime text
Vicepreședintele PSD Rovana Plumb, a anunțat la Școala de vară a femeilor social-democrate, că propune modificarea Legii indemnizației lunare pentru creșterea copilului, astfel încât aceasta să reprezinte 100% din salariu în perioada concediului de maternitate.

„Când vom reveni la guvernare vom modifica Legea indemnizației pentru creșterea copilului astfel că în perioada concediului de maternitate, de 18 săptămâni, indemnizația să fie 100% egală cu salariul pe care l-a avut mămica până când a intrat în concediul de maternitate, pentru că din punctul nostru de vedere maternitatea nu este o boală", a afirmat fostul ministru al Muncii.


Rovana Plumb a afirmat că guvernul actual nu a finalizat multe dintre programele începute de fostul executiv în domeniul social. Vicepreședintele a amintit de programul „Garanția pentru tineri” care încă nu a fost pus în aplicare.De când a plecat de la guvernare  Rovana Plumb spune că nu a văzut niciun fel de propunere sau măsuri luate în favoarea omului de rând, în ceea ce privește domeniul muncii, al ocupării, al familiei sau persoanelor vârstnice.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii