Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:00 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rezultat foarte bun pentru un polițist din cadrul IPJ Constanța la Campionatul de Atletism și Cros al Ministerului Afacerilor Interne (galerie foto)

ro

21 Jun, 2019 12:12 1727 Marime text
Un polițist din cadrul I.P.J. Constanța a obținut un rezultat remarcabil la Campionatul de Atletism și Cros al Ministerului Afacerilor Interne care, anul acesta, a fost găzduit de municipiul Pitești. 

Potrivit IPJ Constanța, peste 100 de sportivi au concurat în cadrul probelor specifice pentru a-și demonstra calitățile și pentru a obține un loc pe podium. 

În perioada 18-21 iunie a.c. a avut loc finala, unde agent șef principal Marius Saioc s-a clasat pe locul 2, obținând medalia de argint la atletism - săritura în lungime. 

„Polițistul împlinește luna viitoare 45 de ani și a concurat la categoria de vârstă 35-45 de ani. Acesta este criminalist și activează în cadrul Poliției municipiului Mangalia din anul 1993. 

Colegul nostru nu este la primul concurs de acest gen. Începând cu anul 2012, polițistul a obținut, aproape anual, medalii de aur, argint și bronz la aceeași competiție” - au mai transmis reprezentanții IPJ Constanța.

Sursa foto: IPJ Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii