Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:13 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Update - Restaurantul de pe insula Ovidiu a luat foc

ro

14 Jul, 2015 18:51 3058 Marime text
Un incendiu a izbucnit, în această după-amiază, pe insula Ovidiu. Potrivit primelor informații, se pare că acoperișul restaurantului de pe insulă a luat foc, pe o suprafață de 120 de metri pătrați. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea. La intervenție participă și șalupe din cadrul Autorității Navale Române, iar pompierii au plecat cu două bărci către insulă.
 

UPDATE, ora 18.45:

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Constanţa, incendiul a fost stins. Deocamdată, nu se cunosc cauzele producerii lui.
Amplasată pe lacul Siutghiol, Insula Ovidiu este unul dintre cele mai inedite locuri ale litoralului românesc, fiind singurul obiectiv turistic care funcţionează pe o insulă naturală. Ca să ajungi la insulă, trebuie doar să urci în vaporaşul „Ovidius".
Restaurantul Insula Ovidiu este o firmă înființată în 2004, având sediul în Mamaia. Asociatul şi administratorul acestei firme este Marian-Cătălin Livadariu, cu o cotă participare la beneficii şi pierderi: 100% / 100%. Domeniul de activitate al societăţii: restaurante. Firma avea în 2014 şapte angajaţi. Numele lui Marian Cătălin Livadariu mai apare şi în societăţile Liv Agro Grup SRL Constanţa Filiala Dorohoi, Magnum, Proagro SA (unde asociat este şi Elena Livadariu, iar administrator Costel Roşca).
 
Citeşte şi AFACERILE FRAŢILOR LIVADARIU
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii