Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:28 22 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Regele Mihai a fost externat iar starea sa generală este stabilă

ro

15 Mar, 2016 19:15 796 Marime text
 
Regele Mihai a fost externat astăzi iar starea generală a acestia este stabilă, însă tratamentul și procesul de recuperare va fi de lungă durată și vor necesita o atentă supraveghere, potrivit unui comunicat stransmis de Biroul de presă al fostului suveran.
 
„Medicii au încuviințat ca Majestatea Sa Regele Mihai I să fie externat astăzi din clinica medicală de la Lausanne, după o internare de 17 zile.
Regele a ajuns la reședința privată, unde va continua să fie sub observația echipei de medici de la clinică, alături de medicii de familie.
Starea generală a Regelui este stabilă. Având însă în vedere gravitatea diagnosticului, tratamentul și procesul de recuperare vor fi de lungă durată și vor necesita o atentă supraveghere” se arată în comunicat.
 
Conform aceleiași surse, în zilele următoare, Principesa Elena va continua să fie alături de Regele Mihai I și Regina Ana, părinții săi.
 
„O echipă de angajați ai Casei Majestății Sale Regelui, detașați în Elveția, sunt alături de Majestățile Lor la reședința privată.
Custodele Coroanei este în contact permanent cu Majestățile Lor și cu echipa de medici. Alteța Sa Regală își va continua angajamentele publice în țară, urmând să se întoarcă în Elveția curând, pentru a revedea pe Majestățile Lor”, potrivit Biroului de Presă al Majestății Sale Regelui. 


Sursa foto: familiaregala.ro

Ti-a placut articolul?

Comentarii