Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:52 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Razie de amploare la Constanţa

ro

21 Mar, 2012 19:37 1035 Marime text
Astăzi 21.03.2012, poliţiştii Secţiei 4 au organizat o acţiune, pe raza de competenţă, pentru combaterea infracţiunilor cu violenţă, a celor privind tulburarea ordinii şi liniştii publice, totodată verificând şi autoturismele înmatriculate în alte state.
La aceasta au participat lucrători ai Secţiei 4 Poliţie, lucrători din cadrul IJJ Constanţa, din cadrul Gărzii de Coastă cât şi poliţişti locali.
Cu această ocazie au fost verificate peste 200 autoturisme, au fost constatate 6 infracţiuni, soluţionate 5 dosare penale aflate în lucru, şi sancţionate contravenţional 12 persoane.
Astfel, a fost depistat T. Ştefan, de 23 ani, din sat Nisipari judeţ Constanţa care conducea un autoturism Ford având asupra sa o bâtă din lemn cu lungimea de aproximativ 70cm. 
A fost depistat P. George , de 20 ani, din Constanţa care conducea un autoturism Dacia 1310 pe b-dul IC Brătianu, având asupra sa o bâtă din cablu electric cu lungimea de aproximativ 60cm, 1 cuţit cu lama de aproximativ 10 cm defect şi o toporişcă cu coada de aproximativ 40cm.

A fost depistat P. Ionel  de 59 ani, din sat Ion Corvin, judeţul Constanţa care conducea un autoturism Opel pe b-dul IC Brătianu, având asupra sa un cuţit cu lama de aproximativ 12cm

A fost depistată I. Alina de 29 ani, din Constanţa care conducea un autoturism VW Passsat pe b-dul IC Brătianu având asupra sa o bâtă din lemn pe care era înfăşurată o funie pentru aderenţă, având lungimea de aproximativ 60cm.

A fost depistat M. Valentin Ionuţ , de 23 ani, din Călăraşi, care conducea un autoturism Ford Mondeo pe b-dul IC Brătianu având asupra sa o toporişcă cu coada de aproximativ 30cm. 
Acestora le-au fost întocmite dosare penale conform Legii 61/91 republicată.

A fost identificat G. Dan Vasile ca fiind autorul infracţiunii de distrugere faptă săvârşită în perioada 01-02.12.2011 asupra unui autoturism Ford fiesta.

A fost depistat O. Gheorghe de 39 ani, conducând un autoturism Logan pe bdul IC Brătianu, având suspendat permisul de conducere. Acestuia i s-a întocmit dosar penal.

A fost soluţionat dosarul penal privind pe B. Valentin, care la data de 30.12.2011 a sustras dintr-un imobil din Constanta, strada Valu lui Traian, mai multe documente personale, carduri bancare, paşaportul şi cheile de la un autoturism Honda.

A fost soluţionat dosarul penal privind pe S. Alina şi C. Marioara cercetate pentru săvârşirea infracţiunii de abuz e încredere faţă de S. Mihaela Gabriela, întrucât a intervenit împăcarea părţilor.

A fost soluţionat dosarul penal privind pe V. Paul din comuna Topraisar, judeţ Constanţa care se sustrăgea cercetărilor, pentru abuz de încredere.

A fost soluţionat dosarul penal, prin care numita M. Z. reclamă  că la data de 27.02.2012, în jurul orelor 20.00 a observat două persoane necunoscute care au pătruns în curtea imobilului. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii