Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:03 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rănit uşor Bogdan Tarmigan, ajutorul şefului Postului de Poliţie din Topraisar a limitat pagubele provocate de un incendiu (video)

ro

18 Jan, 2015 11:19 3528 Marime text
La data de 17 ianuarie, ora 18.00, polițiștii din Topraisar au fost sesizați despre faptul că la o locuință din localitate a izbucnit un incendiu, care se propaga foarte rapid.
 
Imediat, la fața locului s-a deplasat tânărul agentul de poliție Bogdan Tarmigan, ajutor șef de Post, care a constatat faptul că, pentru stingerea acestuia, proprietarii casei, persoane de vârsta a treia, nu au avut posibilitatea de a interveni.
 
Pentru diminuarea pagubelor materiale și protejarea bunurilor locatarilor, polițistul a pătruns în imobil, a urcat în pod și pe acoperișul casei, unde, sprijinit de cetățenii din localitate, a acționat pentru stingerea incendiului.
 
Ca urmare a intervenției agentului de poliție, focul a fost limitat și, ulterior, acesta a fost lichidat de pompieri, nefiind înregistrate victime omenești.
 
În intervenția sa, polițistul a suferit leziuni minore în zona umărului stâng, fiind transportat la Spilalul Județean Constanța, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale, nerămânând internat.
 
În urma investigaţiilor, s-a stabilit faptul că incendiul a izbucnit ca urmare a unui coş de fum defect.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Oana 18 Jan, 2015 13:20 Felicitari! Astfel de oameni trebuie pretuiti si respectati de noi toti