Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:38 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Random Charity”- Caritate fără motiv Reprezentanții Consiliului Județean al Elevilor Constanța au donat alimente în Pecineaga

ro

29 Apr, 2015 21:19 1929 Marime text
 
Duminică, reprezentanții Consiliului Județean al Elevilor (CJE) Constanța s-au deplasat în comuna Pecineaga cu scopul de a dona celor patru copii crescuți de bunicii lor alimentele necesare.
 
Aceste produse au fost achiziționate din banii strânși în urma spectacolului „Random Charity” de pe 7 martie la care mai mulți elevi din mai multe licee din Județul Constanța au performat pe scena de la Colegiul Național de Arte „Regina Maria" cu scopul de a aduna un public cât mai larg pentru a strânge donații pentru acești copii.
 
Suma strânsă în urmă spectacoluluia a fost de 1.500 de lei dintre care de 850 s-au cumpărat alimente și restul de bani a fost donat Mariei, o fetiță de un an din Magalia care suferă de deficit vizual cortical.
 
Reprezentanții CJE au fost puternic impresionați de aceste două cazuri, și în parteneriat cu Asociația „Salvează România Acum" vor mai organiza proiecte pe viitor pentru acești copii și nu numai. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii