Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:23 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Radu Mazăre şi-a mutat fiul de la chineză la portugheză

ro

13 Nov, 2012 23:00 1233 Marime text

Fiul lui Rsdu Mazăre s-a înscris, din această toamnă, la o universitate din Londra, la specializarea "Administrarea afacerilor cu drept internaţional", în limba chineză. După numai trei luni de studiu, Radu Mazăre a hotărât sa-l mute pe fiul său la portugheză.

Din cei trei ani şi jumătate cât durează cursurile, Răducu Mazăre ar fi trebuit să petreacă doi ani şi jumătate la Londra şi un an în China. Însă după ce a aflat că fiul său nu va studia economia în China, ci doar limba şi istoria ţării, Radu Mazăre a decis să-l mute pe băiatul său la specializarea în limba portugheză.

"Băiatul meu se mută de la chineză la portugheză, pentru că la chineză, un an de zile cât ar fi făcut în China, nu ar fi studiat şi economia, ci numai limba şi istoria ţării. La limbile dificile, cum sunt chineza şi araba, nu se face şi economie. L-am mutat la portugheză, mai exact la braziliană, pentru că Brazilia este o ţară de foarte mare viitor. Până la urmă ajunge la samba", a declarat Radu Mazăre.

Edilul a mărturisit că îi dă în fiecare lună fiului său între 1.500 şi 2.000 de euro de cheltuială. În plus, pentru taxele de şcolarizare, Radu Mazăre va scoate, anual, din buzunar aproape 14.500 de lire (aproximativ 19.000 de euro).

Citeste AICI


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii