Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:55 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Protestul din Piaţa Victoriei împotriva modificărilor la Codul penal adoptate de Parlament s-a încheiat

ro

05 Jul, 2018 22:52 905 Marime text
Protestul din Piaţa Victoriei împotriva modificărilor la Codul penal adoptate de Parlament s-a încheiat, informează Agerpres.ro. 
  
Manifestanţii, al căror număr a fost în momentele de vârf de peste 600, au avut pancarte cu mesaje ca: "Demisia Guvernului şi Parlamentului. Anticipate", "Să vă fie ruşine!", "În democraţie hoţii stau la puşcărie!", "Fără penali în funcţii publice", "O caut pe Elodia justiţiei", "PSD+ALDE=hoţii".
 
Ei au scandat printre altele "Justiţie, nu corupţie", "Nu scăpaţi!", "Fără penali", "Hoţii!", "Nu cedăm, rezistăm", "Demisia", "România, trezeşte-te!", "Nu vrem să fim conduşi de hoţi".
 
La ora 21 a fost intonat Imnul naţional iar protestatarii au aprins luminile telefoanelor mobile.
 
Mai multe persoane au aprins lumânări în memoria lui Călin Farcaş, tânărul de 29 de ani din Braşov care a murit la Institutul "Marius Nasta" din Capitală, în timp ce aştepta un transplant de plămâni.
 
Circulaţia a fost oprită pe breteaua care face legătura între bulevardele Kiseleff şi Nicolae Titulescu timp de aproximativ două ore, până în jurul orei 21, după ce mai mulţi protestatari au pătruns pe carosabil.

Sursa foto: Rezistenții din Piața Victoriei
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii