Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:23 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proteste în Bucureşti Participanţii au cerut demisia Guvernului Ponta

ro

17 Nov, 2014 23:27 1917 Marime text
Oamenii au început să se adune în această seară în Piaţă Victoriei, în apropiere de Muzeul Antipa, unde au început să scandeze "Jos Guvernul", "Jos Ponta, jos / Eşti un mincinos". După aproximativ o oră, protestatarii au plecat spre Ministerul de Externe. În faţa Ministerului Afacerilor Externe, participanţii la manifestare au cerut demisia lui Teodor Meleşcanu: “Mele, la puşcărie!”, “Mele nu rezişti, nici cu mii de securişti".

Ulterior, manifestanţii s-au îndreptat către sediul ACL de lângă Arcul de Triumf unde i-au cerut preşedintelui ales, Klaus Iohannis, recheme în ţară toţi şefii de misiuni diplomatice unde s-au înregistrat probleme la votul din străinătate, în cazul în care Traian Băsescu nu va face acest lucru până la învestitura sa.

Apoi protestatarii  au mers spre sediul PSD de pe Şoseaua Kiseleff, iar în faţa sediului au scandat “DNA, vine va ia”, “PSD, ciumă roşie”, “Ponta, nu uită, eşti mai rău Ebola”, “Demisia, demisia”, “Solidaritate, solidaritate”, mai relatează HotNews.ro.

Mitingul s-a încheiat în faţa Guvernului, protestatarii cerând încă o dată demisia guvernului Ponta.

Sursa foto: hotnews.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii