Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:10 20 02 2018 Citeste un ziar liber! Unde ne gasiti?

Proiectul educațional „Pașaport pentru cultură” ajunge la Constanța

ro

28 Mar, 2014 18:51 1628 Marime text

Corint Educaţional şi Asociaţia Corint Pro Lectura în parteneriat cu Ministerul Educaţiei Naţionale desfășoară proiectul educational „ Pașaport pentru cultură”. Inițiatorii programului ajung, în acest week-end, și la Constanța.
Astfel, sâmbătă, la Cora Brătianu, de la ora 13.00, are loc evenimentul organizat pentru elevii din învățământul gimnazial, iar duminică, la City Park, de la ora 15.00, va fi prezentat programul elevilor din învățământul primar. În cadrul evenimentelor culturale, școlile gimnaziale din Constanţa, cât şi din localităţile limitrofe vor pregăti diferite momente artistice. Alături de elevi vor fi prezente și cadre didactice, inspectori şcolari, dar și părinţi. Aceștia vor asista la concursuri interdisciplinare de cultură generală, iar câștigătorii vor primi ca premii, multe cărți.
Proiectul educaţional interdisciplinar „Paşaport pentru cultură” face parte din calendarul concursurilor naţionale avizate de Ministerul Educaţiei Naţionale şi a fost iniţiat din dorinţa de a le insufla copiilor dragostea şi respectul faţă de carte și lectură. 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii