Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:57 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Procesul Tusac-Palaz, pe tema demiterii, peste patru luni

ro

22 Dec, 2009 13:42 1280 Marime text

claudiu-tusac2.jpgAflat, zice-se, în concediu medical, se pare că fostul edil al Municipiului Mangalia va trebui să îşi ceară o... „prelungire". Destul de mare: Tribunalul Constanţa a decis, în cursul zilei de luni, 21 decembrie, ca, în dosarul numărul 14201/118/2009, care se judecă în Contencios Administrativ şi Fiscal, un priDosarul are drept părţi pe Prefectul Judeţului Constanţa, Claudiu Palaz, în calitate de pârât şi pe fostul edil din Mangalia, Mihai Claudiu Tusac, în cea de reclamant. Acesta din urmă a solicitat instanţei anularea ordinului prefectului de eliberare a sa din funcţie.

Până atunci, primarul interimar Ion Mincă - deşi afirmă că „s-a pregătit numai pentru o lună-dou de interimat" - va trebui să conducă oraşul în noua sa calitate. Şi, în cazul în care instanţa va decide amânări (de exemplu procesul dizolvării Consiliului Local Mangalia ar fi durat mai mult de un an, dacă nu ar fi fost retras) Mincă va fi primar pe o perioadă... nedeterminată. m termen de judecată să aibă loc pe 16 aprilie 2010.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • marijean 22 Dec, 2009 14:24 judecatoarea care are acest caz este o prietena de familie a deputatului iorgus si fosta colega a doamnei andrei - jurista fostului primar. cu asa caracatita nu cred ca tusac va avea castig de cauza. asa ca mangalia va ajunge iar in mana interlopilor
  • gi no 22 Dec, 2009 11:57 Sa vedeti ce-i pregateste iorgus lui minca??!!